Condicions per demanar la Devolució Xpress

Quan es pot demanar la Devolució Xpress?

Quan el tren arribi amb un retard superior a 15 minuts i que retard sigui imputable a l’explotació pròpia del ferrocarril.

Com es pot demanar la Devolució Xpress?

Les condicions per demanar la devolució Xpress són diferents en la zona tarifària integrada que en els serveis regionals

Zona tarifària integrada:

  • L’usuari podrà fer la sol•licitud immediatament després de l’arribada del tren a l’estació on el client finalitzi el viatge.
  • Dintre del termini màxim de 24 hores després de l’arribada del tren a l’estació on el client finalitzi el viatge i només en els casos d’estacions sense personal, la petició també es podrà realitzar a través del formulari de sol·licitud. És imprescindible adjuntar a aquesta petició una còpia del bitllet utilitzat per les dues cares.
  • La Devolució Xpress no és d’aplicació en els bitllets formalitzats en ruta, amb o sense sanció, amb origen en una estació que disposi de venda de bitllets.

Trens regionals:

  •  Termini de sol•licitud: des de les dotze hores del primer dia hàbil (dilluns a divendres) següent a la data en què es produeix el retard i fins a quinze dies naturals a comptar des del dia del retard, aquest inclòs.

Podeu consultar les condicions per demanar la devolució Xpress al següent enllaç

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s